Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oudewater

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Oudewater (gemeente Oudewater, Utrecht)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. vandalisme, brand, storm, bliksem. Bij bedrijven als Avéro Achmea, De Goudse of Klaverblad. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan haardroger of denk aan een defecte wasmachine. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Oudewater detecteer je met behulp van onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als ASR Verzekeringen pakket of Europeesche pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteOudewater
Netnummer0348 (+31348)
Inwoners Oudewater10049
Postcodegebied3420
WijkenHekendorp
Naburige plaatsenverzekering-Ouder-Amstel, inboedelverzekering-Oude IJsselstreek, polis-Oud-Beijerland, verzekeringspakket-Oss, Opsterland en verzekeraar-Opmeer
inboedelverzekering-oudewater

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Oudewater mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in je appartement. Van kruiden tot wasdroger: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Univé t/m Europeesche: heel veel verschillende opties. Tarieven schommelen tussen €5,75 tot ruim €13,75. De maandelijkse premie komt tot stand door onder andere hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, woonobject, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: REAAL Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (3420), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Oudewater)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is weer anders. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk of wellicht ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid). Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Daardoor vergelijk je verzekeraars die in lijn zijn met jouw wensen. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3420, 3421? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle aanbieders en vindt de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Oudewater

 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • ANWB Opstalverzekering
 • ZLM Inboedel
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen goedkoop verzekeren? Het maandbedrag bedraagt soms wel €11,50 bij Generali, Interpolis of Bovag. Dankzij de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Oudewater.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met een reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Oudewater vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw en bijvoorbeeld: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Hekendorp, Oudewater, Papekop, Snelrewaard.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn eigendommen op pad en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een fotocamera en kleding.

‘Een onbezorgd gevoel

B. Post, Oudewater (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente