Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Meijel

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Meijel (gemeente Peel en Maas, Limburg)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. storm, vandalisme, wateroverlast, brand. Bij bedrijven als BLG wonen, FBTO of London Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. laptop en/of een beschadigde vloer. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Meijel bekijk je via onze adviestool. Denk aan polissen van Avéro Achmea pakket maar ook FBTO pakket. Vul alle velden in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeentePeel en Maas
(Net) nummer077 (+3177)
Bewoners Meijel43316
Postcodes5768
WijkenGrashoek-Koningslust
Plaatsen in de omgevingverzekering-griendtsveen, inboedelverzekering-de-rips, polis-milheeze, verzekering-liessel, verzekeringspakket-bakel en helenaveen
inboedelverzekering-meijel

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Meijel juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in de woning. Van broodrooster tot en met gereedschap: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een product vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Allianz tot aan Independer: de keuze is enorm. Premies variëren van €6 tot wel €12,25. De premie wordt bepaald door bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: De Goudse pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (5768), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Meijel)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Via de bovenstaande vergelijker achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of wellicht Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk). Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Daardoor beperk je je tot aanbieders die overeenkomen met jouw wensen. Hierna kan je filteren op zaken als:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 5768? Check nu online verzekeringsmaatschappijen en zoek de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Meijel

 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €11,50 bij Univé, Lancyr of Turien en Co. Met behulp van de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Meijel.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Meijel staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas drinken over de bank van een vriend of: je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend. Het gemak van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Grashoek-Koningslust, Panningen, Kessel, Maasbree, Baarlo, Meijel.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn kostbaarheden in de tuin en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een tablet of sportuitrusting.

‘Een polis afgestemd op mijn situatie

M. van Wijk, Meijel (juli 2024)