Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Roermond

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Roermond (gemeente Roermond, Limburg)? Via een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als bliksem, storm, water, brand. Bijvoorbeeld bij Aon Direct, HEMA of OHRA. Je kunt dan denken aan schade aan linnengoed of denk aan een gestolen laptop. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Roermond ontdek je door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van Centraal Beheer pakket of Generali pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteRoermond
(Net) nummer0475 (+31475)
Inwoners Roermond57010
Postcodes6040
BuurtenCentrum
Plaatsen nabijverzekering-Roerdalen, inboedelverzekering-Rijswijk, polis-Rijssen-Holten, verzekeringspakket-Ridderkerk, Rhenen en verzekeraar-Rheden
inboedelverzekering-roermond

Inboedelverzekeringen vergelijken in Roermond juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in jouw verblijf. Van videorecorder tot linnen- en beddengoed: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een ding permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Univé tot ook InShared: heel veel verschillende opties. Premies fluctueren tussen de €4 en €10,75. De premie komt tot stand door factoren als type dekking, het totale verzekerde bedrag, postcode, hoogte eigen risico, woonobject, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: ASR Verzekeringen inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (6040), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Roermond)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is namelijk uniek. Met behulp van de vergelijker detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid) of wellicht Univé Opstalverzekering (EUG). Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Hierdoor kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 6040, 6041, 6042, 6043, 6044, 6045, 6049? Vergelijk direct op deze site alle verzekeraars en zoek de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Roermond

 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €11,50 bij FBTO, Lancyr of ASR Verzekeringen. Dankzij de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Roermond.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. In de regel kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Roermond dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend maar tevens: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman. Het gemak van een all risk-polis is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Centrum, Roermond-Oost, Roermond-Zuid, Maasniel, Donderberg en Roosendael, Donderberg en Hoogvonderen, Asenray, Herten, Swalmen, Maasplassen.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn kostbaarheden op pad en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spelcomputer en een verrekijker.

‘Nu heb ik een scherpe prijs

T. van Dijk, Roermond (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente