Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Dieren

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Dieren (gemeente Rheden, Gelderland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. blikseminslag, storm, diefstal, brand. Bijvoorbeeld bij ANWB, De Goudse of OHRA. Denk aan schade aan wandbekleding of een stukke TV. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Dieren sluit je af met behulp van onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als ABN AMRO pakket en Independer pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteRheden
Regionummer0313 (+31313)
Inwoners Dieren43824
Postcodes6950
WijkenDieren
Plaatsen in de regioverzekering-didam, inboedelverzekering-groessen, polis-loo-gld, verzekering-pannerden, verzekeringspakket-tolkamer en lobith
inboedelverzekering-dieren

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Dieren november 2023

Met een inboedelverzekering dek je alle producten in jouw verblijf. Van game consoles tot aan wasmachine: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Kort gezegd: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een item permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van SNS tot aan OHRA: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies fluctueren tussen de €8,5 tot wel €13. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, regio, je eigen bijdrage per schade, soort huis, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Europeesche pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (6950), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Dieren)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is weer anders. Via de vergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk of wat te denken van Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk. Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Middels de tool vergelijk je verzekeringsbedrijven die matchen met jouw wensen. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 6950, 6951, 6952, 6953? Check nu aan de hand van onze module alle verzekeraars en zoek de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Dieren

 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • SNS Inboedelverzekering
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €13,50 bij Ditzo, London Verzekeringen of ASR Verzekeringen. Middels enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Dieren.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. In de regel zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Dieren staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: je morst een glas cola over een meubel van een familielid en bijvoorbeeld: uw hond bijt in het been van de postbezorger. Het voordeel van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Dieren, Rheden, Velp.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn spullen on the go en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een laptop en gitaar.

‘Nu heb ik een scherpe prijs

Dhr. van den Bosch, Dieren (november 2023)