Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Beutenaken

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Beutenaken (gemeente Gulpen-Wittem, Limburg)? Aan de hand van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. diefstal, storm, brand, vandalisme. Bij partijen als Turien en Co, Huis In Eén Verzekeringen of REAAL Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan brillen/lenzen of denk aan schade aan een vloerkleed. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Beutenaken achterhaal je dankzij onze adviestool. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket maar ook NowGo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteGulpen-Wittem
(Regio) nummer043 (+3143)
Inwoners Beutenaken14508
Postcodegebieden6278
BuurtschappenGulpen
Naburige plaatsenverzekering-slenaken, inboedelverzekering-heijenrath, polis-reijmerstok, verzekering-cadier-en-keer, verzekeringspakket-ingber en gulpen
inboedelverzekering-beutenaken

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Beutenaken december 2021

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in je appartement. Van grammofoonplaten tot aan overjassen: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Kort gezegd: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Wanneer een ding aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ASR Verzekeringen tot en met NowGo: de keuze is enorm. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €8,25 en €13,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in o.a. het soort dekking, de dekkingsgraad, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, type woning, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over nowGo december 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (6278), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Beutenaken)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Denk aan Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk) of misschien Aegon Opstal Allrisk. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Hierdoor zie je alleen nog aanbieders die in lijn zijn met jouw eisen. Vervolgens kan je filteren op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 6278? Vergelijk nu via internet alle maatschappijen en zoek de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Beutenaken

 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €8,25 bij Generali, Nationale Nederlanden of Turien en Co. Door middel van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Beutenaken.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Beutenaken biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw en ook: je morst een glas drinken over de bank van een vriend. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Gulpen, Wijlre, Eys, Wittem, Mechelen, Epen, Slenaken.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zo zijn kostbaarheden onderweg en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een laptop of gitaar.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

D. Brouwer, Beutenaken (december 2021)