Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Gorinchem

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Gorinchem (gemeente Gorinchem, Zuid-Holland)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als storm, vandalisme, blikseminslag, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij Aon Direct, Ditzo of Nationale Nederlanden. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan droogtrommel of schade aan apparatuur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Gorinchem achterhaal je door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Unigarant pakket maar ook Delta Lloyd pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGorinchem
(Net) nummer0183 (+31183)
Bewoners Gorinchem35260
Postcodegebieden4200
WijkenGorinchem
Plaatsen in de buurtverzekering-Gooise Meren, inboedelverzekering-Goirle, polis-Goes, verzekeringspakket-Goeree-Overflakkee, Gilze en Rijen en verzekeraar-Giessenlanden
inboedelverzekering-gorinchem

Inboedelverzekeringen vergelijken in Gorinchem juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in jouw verblijf. Van glaswerk tot aan zonnepanelen: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. In het geval dat een artikel permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Nationale Nederlanden tot Generali: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €5,75 en ongeveer €14. De premie wordt bepaald door o.a. hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, postcode, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over OHRA pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (4200), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Gorinchem)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is namelijk uniek. Dankzij de polisvergelijker detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk of wat te denken van Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Zodoende vind je maatschappijen die in lijn zijn met jouw eisen. In de volgende stap selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 4200, 4201, 4202, 4203, 4204, 4205, 4206, 4207, 4208? Check nu via internet alle maatschappijen en zoek de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Gorinchem

 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • HEMA Opstalverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs is doorgaans ongeveer €8,00 bij FBTO, Independer of Aon Direct. Door middel van de volgende handvatten ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Gorinchem.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Gorinchem biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw en bijvoorbeeld: je stoot iemands laptop van tafel. Het gemak van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Gorinchem binnenstad, Wijdschild, Lingewijk, Haarwijk, Stalkaarsen, Gildenwijk, Schelluinsestraat, Avelingen Oost, Avelingen West, Molenvliet, Laag Dalem, Dalem, Hoog Dalem, Bedrijventerrein Oost, Papland, Schotdeuren, Bedrijventerrein Noord, Landelijk gebied West, Landelijk gebied Noord, Landelijk gebied Oost, Landelijk gebied Zuid.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn eigendommen onderweg en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een tablet en een kinderwagen.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

L. Jansen, Gorinchem (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente