Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Gooise Meren

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Gooise Meren (gemeente Gooise Meren, Noord-Holland)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld vandalisme, water, storm, inbraak. Bij ondernemingen als DAK, Univé of Polis Direct. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. koffiemolen en/of een gestolen laptop. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Gooise Meren sluit je af met behulp van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van ASR Verzekeringen pakket en FBTO pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteGooise Meren
(Regio) nummer035 (+3135)
Bewoners Gooise Meren56696
Postcodegebied1222
BuurtenBussum
Plaatsen in de regioverzekering-Goirle, inboedelverzekering-Goes, polis-Goeree-Overflakkee, verzekeringspakket-Gilze en Rijen, Giessenlanden en verzekeraar-Gennep
inboedelverzekering-gooise-meren

Inboedelverzekeringen vergelijken in Gooise Meren mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van kruiden tot en met koffers: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle spullen die je los in huis hebt staan. Als iets permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Avéro Achmea t/m FBTO: heel veel verschillende opties. Tarieven variëren van €8,75 tot aan €11,5. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, waar je woont, hoogte eigen risico, het soort woning, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Bovag afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (1222), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Gooise Meren)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is verschillend. Met behulp van de polisvergelijker signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Turien & Co Inboedelverzekering Prima of Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk). Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op die manier beperk je je tot aanbieders die rijmen met de aanvraag die je doet. Vervolgens kan je filteren op onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 1222, 1400, 1401, 1402, 1403, 1404, 1405, 1406? Bekijk zelf online alle verzekeraars en vindt de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Gooise Meren

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • InShared Opstalverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • ZLM Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel goedkoop verzekeren? Het maandbedrag is al snel zo’n €11,25 bij Zelf, Independer of Centraal Beheer. Door middel van enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Gooise Meren.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Gooise Meren biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit wijn over de bank van een familielid en bijvoorbeeld: je gooit frisdrank over het tapijt van iemand. De waarde van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Bussum Centrum, Brediuskwartier, Eng, Spiegel, Muiden, Naarden.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn spullen in de tuin en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een tablet + een muziekinstrument.

‘Perfecte service en online declaren

W. de Jong, Gooise Meren (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente