Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Gulpen

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Gulpen (gemeente Gulpen-Wittem, Limburg)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als storm, water, bliksem, vandalisme. Bij ondernemingen als Turien en Co, EAG Assuradeuren of Polis Direct. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan elektrische kookplaat of bijvoorbeeld schade aan kleding. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Gulpen bekijk je via onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als Allsecur pakket en ook Nationale Nederlanden pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteGulpen-Wittem
Netnummer043 (+3143)
Inwoners Gulpen14508
Postcodegebied6270
BuurtschappenGulpen
Naburige plaatsenverzekering-margraten, inboedelverzekering-bemelen, polis-cadier-en-keer, verzekering-eckelrade, verzekeringspakket-sint-geertruid en banholt
inboedelverzekering-gulpen

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Gulpen december 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle artikelen in de woning. Van verlichtingsornamenten tot weegschaal: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een product vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van Reaal tot Europeesche: de keuze is enorm. De maandelijkse premies variëren van €8,25 tot ruim €12,5. De maandelijkse premie wordt bepaald door o.a. het type polis, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, hoogte eigen risico, soort huis, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Klaverblad december 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (6270), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Gulpen)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Dankzij onze tool check je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. FBTO Woonpakket of wat te denken van De Nederlanden van Nu Woonverzekering. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Op die manier kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw eisen. In de volgende stap selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 6270, 6271? Bekijk nu online alle aanbieders en selecteer de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Gulpen

 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €12,25 bij Huis In Eén Verzekeringen, Nederlanden van Nu of Avéro Achmea. Middels een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Gulpen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook een brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Gulpen biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit frisdrank over het tapijt van iemand en: je gooit een glas drinken over de bank van de buurman. Het voordeel van allrisk is een ruime dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Gulpen, Wijlre, Eys, Wittem, Mechelen, Epen, Slenaken.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn spullen on the go met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een tablet en een muziekinstrument.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

U. Boer, Gulpen (december 2021)