Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ten Boer

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Ten Boer (gemeente Ten Boer, Groningen)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. brand, water, bliksem, inbraak. Bij ondernemingen als Turien en Co, HEMA of London Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan fornuis of wat te denken van schade aan muziekinstrumenten. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Ten Boer detecteer je aan de hand van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld ABN AMRO pakket of Nationale Nederlanden pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteTen Boer
(Net) nummer050 (+3150)
Bewoners Ten Boer7352
Postcodegebieden9790
BuurtschappenWest
Plaatsen in de regioverzekering-Súdwest-Fryslân, inboedelverzekering-Strijen, polis-Stichtse Vecht, verzekeringspakket-Stein, Steenwijkerland en verzekeraar-Steenbergen
inboedelverzekering-ten-boer

Inboedelverzekeringen vergelijken in Ten Boer november 2023

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in een woongelegenheid. Van verlichtingsornamenten tot en met zonnebank: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een artikel vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Univé tot aan InShared: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies schommelen tussen €9 tot ruim €12,5. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcode, het gekozen eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Huis In Eén Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (9790), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Ten Boer)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij onze tool achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering of Generali Woonhuisverzekering. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Daardoor zie je alleen nog aanbieders die matchen met jouw eisen. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9790, 9791? Check nu met onze tool verzekeringsbedrijven en check de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Ten Boer

 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €8,75 bij EAG Assuradeuren, InShared of Bovag. Dankzij deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Ten Boer.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Vaak kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Ten Boer staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je stoot in een winkel iets om en: je gooit wijn over de bank van een familielid. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in West, Oost.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden op pad met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer & jouw golfspullen.

‘Mijn woning in goede handen

G. Schouten, Ten Boer (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente