Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Stein

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Stein (gemeente Stein, Limburg)? Dankzij een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als storm, brand, water, inbraak. Onder andere bij BLG wonen, Huis In Eén Verzekeringen of Klaverblad. Denk aan schade aan keukenblok of wat te denken van schade aan apparatuur. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Stein achterhaal je via onze adviestool. Denk aan polissen van REAAL Verzekeringen pakket en ook Delta Lloyd pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteStein
Regionummer046 (+3146)
Aantal inwoners Stein25064
Postcodegebieden6170
BuurtenStein
Plaatsen in de omgevingverzekering-Steenwijkerland, inboedelverzekering-Steenbergen, polis-Stede Broec, verzekeringspakket-Staphorst, Stadskanaal en verzekeraar-Son en Breugel
inboedelverzekering-stein

Inboedelverzekeringen vergelijken in Stein november 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in een woongelegenheid. Van magnetron tot aan centrifuge: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een ding vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Centraal Beheer tot ook HEMA: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand variëren van €4,5 tot wel €16. De premie kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Bruns ten Brink inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (6170), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Stein)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is verschillend. Aan de hand van de tool hierboven achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Univé Woonpakket (AR) of wat te denken van Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk. Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Op basis daarvan beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw wensen. Hierna kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 6170, 6171? Vergelijk nu op deze site verzekeringsbedrijven en check de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Stein

 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €9,50 bij De Goudse, Reaal of Aegon. Met behulp van de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Stein.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook een doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Stein vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren en ook: de hond springt iemand omver. De waarde van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Stein, Elsloo, Urmond.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn waardevolle items on the go en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een tablet of een gehoorapparaat.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

Familie. Kuiper, Stein (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente