Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Súdwest-Fryslân

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Súdwest-Fryslân (gemeente Súdwest-Fryslân, Friesland)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, vandalisme, storm, blikseminslag. Bij ondernemingen als Centraal Beheer, HEMA of Lancyr. Je kunt dan denken aan schade aan cosmetica of bijvoorbeeld een stukke koelkast. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Súdwest-Fryslân ontdek je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Denk aan polissen van SNS pakket en ook Independer pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSúdwest-Fryslân
Regionummer0517 (+31517)
Inwoners Súdwest-Fryslân84048
Postcodegebied8749
WijkenBolsward
Naburige plaatsenverzekering-Strijen, inboedelverzekering-Stichtse Vecht, polis-Stein, verzekeringspakket-Steenwijkerland, Steenbergen en verzekeraar-Stede Broec
inboedelverzekering-sudwest-fryslan

Inboedelverzekeringen vergelijken in Súdwest-Fryslân december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in je appartement. Van afzuigkap tot fietsen: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Zodra iets aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Nationale Nederlanden tot aan InShared: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €7,5 tot ruim €13,25. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het soort dekking, waarde inboedel, postcode, eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Polis Direct dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (8749), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Súdwest-Fryslân)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is verschillend. Met behulp van de bovenstaande vergelijker signaleer je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. nowGo Woonverzekering Bewust of wat te denken van Klaverblad Inboedelverzekering Budget. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Aan de hand hiervan vind je aanbieders die passen bij jouw wensenpakket. Daarna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8749, 8751? Check nu via internet alle aanbieders en check de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Súdwest-Fryslân

 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • HEMA Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • nowGo Woonverzekering Comfort

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief is al snel zo’n €13,00 bij Europeesche, nowGo of ASR Verzekeringen. Middels deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Súdwest-Fryslân.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Adviseur: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook een autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Súdwest-Fryslân staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman en: de hond maakt iets kapot. De waarde van een all-risk pakket is een ruime dekking. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Bolsward, Sneek, Nijefurd, Koudum, Hemelum, IJlst, Zuid IJlst, Oost IJlst, West IJlst, Oosthem, Noordwest IJlst, Zuidoost IJLst, Woudsend, Bouwhoek, Weidestreek Oost, Weidestreek West, Weidestreek Zuid, Makkum, Weidestreek Zuidwest, Boarnsterhim.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn bezittingen op weg en buiten huis verzekerd. Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een smartphone + sportuitrusting.

‘Nooit meer zorgen over de polis

D. Dekker, Súdwest-Fryslân (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente