Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Strijen

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Strijen (gemeente Strijen, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld storm, vandalisme, brand, inbraak. Bij partijen als Turien en Co, Verzekeruzelf.nl of Lancyr. Je kunt dan denken aan schade aan televisie en/of een beschadigde vloer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Strijen achterhaal je met behulp van onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als Avéro Achmea pakket en ook NowGo pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteStrijen
(Regio) nummer078 (+3178)
Inwoners Strijen8766
Postcodes3290
BuurtschappenStrijen
Plaatsen nabijverzekering-Stichtse Vecht, inboedelverzekering-Stein, polis-Steenwijkerland, verzekeringspakket-Steenbergen, Stede Broec en verzekeraar-Staphorst
inboedelverzekering-strijen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Strijen juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in je appartement. Van fornuis tot aan stofzuiger: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle spullen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een item vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Avéro Achmea t/m Delta Lloyd: er is nogal wat keuze. De kosten lopen op van €5 en ongeveer €13,75. Het bedrag wordt bepaald door onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Independer polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (3290), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Strijen)

De beste inboedelverzekering op maat

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat weer anders. Met behulp van de vergelijker signaleer je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering of wellicht Allianz Inboedelverzekering (AR). Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Zodoende vind je aanbieders die overeenkomen met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3290, 3291? Vergelijk direct via internet alle verzekeraars en kies de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Strijen

 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Aegon Opstal Basis

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €7,50 bij Unigarant, Independer of BLG wonen. Geholpen door een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Strijen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Strijen staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend en bijvoorbeeld: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van een all risk-polis is zeer complete modules. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Strijen en buitengebied.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn waardevolle items op pad met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een mobiele telefoon of een verrekijker.

‘Handige bespaartips voor inboedelverzekeringen

K. Dekker, Strijen (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente