Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Stichtse Vecht

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Stichtse Vecht (gemeente Stichtse Vecht, Utrecht)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, storm, blikseminslag, diefstal. Bij bedrijven als Bruns ten Brink, HEMA of nowGo. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan ionisator of een defecte televisie. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Stichtse Vecht detecteer je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Allianz pakket en Europeesche pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteStichtse Vecht
(Net) nummer0294 (+31294)
Aantal inwoners Stichtse Vecht64061
Postcodegebied3633
BuurtschappenMaarssen
Naburige plaatsenverzekering-Stein, inboedelverzekering-Steenwijkerland, polis-Steenbergen, verzekeringspakket-Stede Broec, Staphorst en verzekeraar-Stadskanaal
inboedelverzekering-stichtse-vecht

Inboedelverzekeringen vergelijken in Stichtse Vecht november 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in jouw verblijf. Van gordijnrails tot en met badkameraccessoires: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Het zit zo: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een product vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van ASR Verzekeringen tot aan NowGo: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand lopen op van €5 en ongeveer €10,5. Het tarief wordt berekend op basis van zaken als hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Univé dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (3633), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Stichtse Vecht)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is verschillend. Aan de hand van onze tool achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis of wellicht Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw voorwaarden. In de volgende stap kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 3633? Bekijk zelf via internet alle verzekeraars en zoek de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Stichtse Vecht

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is al snel zo’n €7,00 bij SNS, InShared of Avéro Achmea. Via enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Stichtse Vecht.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Stichtse Vecht biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw en ook: je morst frisdrank over de bank van de buurman. Het gemak van een all risk-polis is zeer complete modules. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Maarssen, Breukelen, Loenen aan de Vecht, Nieuwer Ter Aa, Kockengen, Vreeland, Tienhoven, Nigtevecht, Nieuwersluis, Loenersloot, Oud Zuilen, Maarssenbroek.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn waardevolle items op weg met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spelcomputer en een verrekijker.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

H. de Jonge, Stichtse Vecht (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente