Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nuth

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Nuth (gemeente Nuth, Limburg)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als bliksem, storm, vandalisme, brand. Bij partijen als Allianz, FBTO of InShared. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan je telefoon of bijvoorbeeld schade aan je smartphone. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Nuth sluit je af aan de hand van onze adviestool. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket en ING pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteNuth
(Net) nummer045 (+3145)
Bewoners Nuth15425
Postcodegebieden6360
BuurtenNuth
Plaatsen in de buurtverzekering-Nunspeet, inboedelverzekering-Nuenen, Gerwen en Nederwetten, polis-Noordwijkerhout, verzekeringspakket-Noordwijk, Noordoostpolder en verzekeraar-Noordenveld
inboedelverzekering-nuth

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Nuth juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in de woning. Van kruiden tot en met wasdroger: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een item vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Centraal Beheer tot aan Klaverblad: heel veel verschillende opties. De kosten fluctueren tussen de €8,25 en ongeveer €13,75. Het bedrag kent zijn oorsprong in o.a. type dekking, het totale verzekerde bedrag, regio, je eigen bijdrage per schade, soort huis, samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Allianz inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (6360), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Nuth)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is verschillend. Via de vergelijker ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, en bij jouw budget. Denk aan Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk of wellicht Klaverblad Opstalverzekering Royaal. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Aan de hand hiervan beperk je je tot maatschappijen die matchen met jouw wensenpakket. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 6360, 6361, 6363? Bekijk zelf online alle verzekeraars en check de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Nuth

 • ZLM Opstalverzekering
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Unigarant Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €10,00 bij ZLM, Lancyr of Turien en Co. Middels enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Nuth.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met een autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Nuth vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand en ook: je gooit frisdrank over de bank van iemand. Het voordeel van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Nuth, Wijnandsrade, Hulsberg, Schimmert.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn waardevolle items op pad en buiten in goede handen. Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en kleding.

‘Een totale woonverzekering voor alles

O. Dijkstra, Nuth (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente