Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Schildwolde

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Schildwolde (gemeente Midden-Groningen, Groningen)? Via een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als diefstal, vandalisme, brand, blikseminslag. Bij ondernemingen als ABN AMRO, Europeesche of Nederlanden van Nu. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. dekens/dekbed of denk aan schade aan je smartphone. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Schildwolde sluit je af door gebruik te maken van onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. REAAL Verzekeringen pakket en/of Interpolis pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteMidden-Groningen
Regionummer0598 (+31598)
Bewoners Schildwolde34177
Postcodegebieden9621
BuurtenFoxham
Plaatsen in de buurtverzekering-slochteren, inboedelverzekering-froombosch, polis-woudbloem, verzekering-meerstad, verzekeringspakket-harkstede en scharmer
inboedelverzekering-schildwolde

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Schildwolde november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in je appartement. Van televisie tot ook wasmachine: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een ding vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Lancyr tot aan InShared: er is nogal wat keuze. Tarieven variëren van €9,75 en ongeveer €12,75. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, postcode, hoogte eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Turien en Co november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (9621), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Schildwolde)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is namelijk uniek. Aan de hand van de vergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid) of Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan zie je alleen nog maatschappijen die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 9621, 9626? Bekijk nu aan de hand van onze module alle aanbieders en zoek de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Schildwolde

 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • De Goudse Privé Pakket Online

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs is doorgaans ongeveer €8,50 bij Verzekeruzelf.nl, Independer of DAK. Aan de hand van een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Schildwolde.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Schildwolde vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit wijn over de bank van een familielid en bijvoorbeeld: je stoot iemands ipad van tafel. De meerwaarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Foxham en Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Slochteren-Kolham, Schildwolde-Hellum, Siddeburen, Harkstede, Overschild, Zuidbroek, Noordbroek, Wijk 02, Wijk 03.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn waardevolle items in de tuin en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat & sportuitrusting.

‘Gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken

R. de Jong, Schildwolde (november 2023)