Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Delfzijl

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Delfzijl (gemeente Delfzijl, Groningen)? Via een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. vandalisme, storm, bliksem, brand. Bij bedrijven als Aegon, Europeesche of London Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan bed/matras of bijvoorbeeld een stukke televisie. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Delfzijl ontdek je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. ASR Verzekeringen pakket en ook Generali pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteDelfzijl
(Net) nummer0596 (+31596)
Aantal inwoners Delfzijl25068
Postcodes9930
BuurtenStad
Plaatsen nabijverzekering-Delft, inboedelverzekering-De Wolden, polis-De Ronde Venen, verzekeringspakket-De Marne, De Fryske Marren en verzekeraar-De Bilt
inboedelverzekering-delfzijl

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Delfzijl december 2023

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in jouw verblijf. Van tv t/m toiletartikelen: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een ding permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van Univé tot en met InShared: er is nogal wat keuze. De kosten variëren van €9 tot aan €12,5. Het bedrag wordt berekend op basis van onder andere hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over BLG wonen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (9930), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Delfzijl)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat verschillend. Met behulp van onze tool achterhaal je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, tegen een betaalbare premie. Denk aan Turien & Co Woonhuisverzekering Prima of Turien & Co Woonpakketverzekering Premium. Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Daardoor kan je een keuze maken uit verzekeraars die matchen met je eigen uniek vraag. Vervolgens kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9930, 9931, 9932, 9933, 9934? Bekijk nu met onze tool verzekeringsmaatschappijen en selecteer de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Delfzijl

 • Lancyr Inboedelverzekering
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • InShared Opstalverzekering
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • FBTO Woonpakket
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • SNS Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €14,00 bij Delta Lloyd, Klaverblad of Bruns ten Brink. Geholpen door enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Delfzijl.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Delfzijl dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: je morst wijn over de bank van een familielid en bijvoorbeeld: uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen. Het gemak van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Stad, Land, Wijk 02, Wijk 03.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn spullen onderweg en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en sieraden.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

S. van Dongen, Delfzijl (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente