Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering De Fryske Marren

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in De Fryske Marren (gemeente De Fryske Marren, Friesland)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als brand, vandalisme, storm, diefstal. Bijvoorbeeld bij Bruns ten Brink, Zelf of OHRA. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan huishoudtrap of een kapotte computer. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van De Fryske Marren achterhaal je via onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Avéro Achmea pakket maar ook Independer pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
Regionummer0514 (+31514)
Inwoners De Fryske Marren51265
Postcodegebied8560
BuurtschappenAkmarijp
Plaatsen in de omgevingverzekering-De Bilt, inboedelverzekering-Dantumadiel, polis-Dalfsen, verzekeringspakket-Culemborg, Cuijk en verzekeraar-Cromstrijen
inboedelverzekering-de-fryske-marren

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in De Fryske Marren juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in de woning. Van horloges tot aan hoeden: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een item vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van REAAL Verzekeringen tot InShared: er valt veel te kiezen. De kosten variëren van €4,5 en ongeveer €10,5. Het tarief kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, soort huis, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: ING dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (8560), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in De Fryske Marren)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Via onze tool signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid) of wellicht Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk). Onze tip: Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Middels de tool vergelijk je aanbieders die overeenkomen met jouw behoeftes. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8560, 8561? Vergelijk direct op deze site alle maatschappijen en check de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in De Fryske Marren

 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Generali Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €8,75 bij Unigarant, Independer of DAK. Met behulp van de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in De Fryske Marren.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met een rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor De Fryske Marren vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: een smartphone laten vallen of: je gooit wijn over de bank van een familielid. De meerwaarde van een all-risk pakket is een ruime dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel.

De inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn kostbaarheden op weg en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en een kinderwagen.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

Fam. Maas, De Fryske Marren (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente