Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Haarzuilens

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Haarzuilens (gemeente Utrecht, Utrecht)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. vandalisme, blikseminslag, brand, wateroverlast. Bij partijen als Turien en Co, Verzekeruzelf.nl of REAAL Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. spiegels of wat te denken van een gestolen computer. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Haarzuilens detecteer je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld De Goudse pakket en ING pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteUtrecht
Netnummer030 (+3130)
Inwoners Haarzuilens338967
Postcodes3455
BuurtenWest
Plaatsen nabijverzekering-de-meern, inboedelverzekering-vleuten, polis-snelrewaard, verzekering-giessenburg, verzekeringspakket-polsbroek en jaarsveld
inboedelverzekering-haarzuilens

Inboedelverzekeringen vergelijken in Haarzuilens november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in je appartement. Van broodrooster tot ook servies: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een product vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van ABN AMRO tot en met HEMA: de keuze is enorm. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €4,5 tot wel €10,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in zaken als het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Avéro Achmea polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (3455), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Haarzuilens)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de bovenstaande vergelijker signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Turien & Co Woonhuisverzekering Prima of juist Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier beperk je je tot maatschappijen die in lijn zijn met jouw wensen. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3455? Bekijk zelf met onze tool alle aanbieders en selecteer de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Haarzuilens

 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • ZLM Inboedel
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief bedraagt soms wel €13,25 bij De Goudse, Independer of Aegon. Via deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Haarzuilens.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur kan je het type dekking kiezen. Meestal zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Haarzuilens staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend maar tevens: je morst een glas cola over het tapijt van de buurman. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in West, Noordwest, Overvecht, Noordoost, Oost, Binnenstad, Zuid, Zuidwest, Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn waardevolle items op weg met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een filmcamera & een muziekinstrument.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

B. de Bruijn, Haarzuilens (november 2023)