Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering De Marne

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw woning in De Marne (gemeente De Marne, Groningen)? Dankzij deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als vandalisme, blikseminslag, diefstal, storm. Bij bedrijven als Aon Direct, Ditzo of London Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan zonnebank en/of schade aan elektrische apparatuur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van De Marne sluit je af aan de hand van onze adviestool. Bijvoorbeeld ASR Verzekeringen pakket en/of FBTO pakket. Vul alle velden in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteDe Marne
Netnummer0595 (+31595)
Bewoners De Marne10101
Postcodegebieden9963
BuurtschappenWijk
Plaatsen nabijverzekering-De Fryske Marren, inboedelverzekering-De Bilt, polis-Dantumadiel, verzekeringspakket-Dalfsen, Culemborg en verzekeraar-Cuijk
inboedelverzekering-de-marne

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in De Marne november 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in huis. Van meubelen tot aan sportuitrusting: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Stelregel: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van Reaal tot en met Ditzo: er is nogal wat keuze. Tarieven schommelen tussen €9,5 tot aan €16. Het tarief kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, postcode, eigen risico, het soort woning, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Avéro Achmea polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9963), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in De Marne)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Aan de hand van onze tool vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld ZLM Opstalverzekering of misschien ZLM Inboedel. Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan vind je verzekeraars die passen bij jouw wensen. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9963, 9966? Check nu aan de hand van onze module alle verzekeraars en selecteer de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in De Marne

 • Aegon Opstal Allrisk
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief is al snel zo’n €7,00 bij HEMA, OHRA of Allianz. Dankzij deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in De Marne.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Populair: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen kan je kiezen voor de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor De Marne vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw en bijvoorbeeld: je gooit frisdrank over het tapijt van iemand. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.

De inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn bezittingen op pad en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld filmapparatuur & een gehoorapparaat.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

X. van Doorn, De Marne (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente