Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Farmsum

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Farmsum (gemeente Delfzijl, Groningen)? Via een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als wateroverlast, diefstal, brand, blikseminslag. Bij ondernemingen als Centraal Beheer, HEMA of InShared. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan medische apparatuur en/of een beschadigde vloer. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Farmsum detecteer je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Allsecur pakket en InShared pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteDelfzijl
Regionummer0596 (+31596)
Bewoners Farmsum25068
Postcodegebieden9936
BuurtenStad
Naburige plaatsenverzekering-startenhuizen, inboedelverzekering-garsthuizen, polis-westeremden, verzekering-zeerijp, verzekeringspakket-stedum en garrelsweer
inboedelverzekering-farmsum

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Farmsum juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle producten in huis. Van gordijnen tot relaxfauteuil: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een ding vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Unigarant t/m NowGo: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €7,5 en ongeveer €13,5. De premie wordt berekend op basis van o.a. type dekking, het totale verzekerde bedrag, regio, het gekozen eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Ditzo pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (9936), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Farmsum)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de bovenstaande vergelijker achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Univé Inboedelverzekering (AR) of wat te denken van InShared Inboedelverzekering. Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Middels de tool zie je alleen nog verzekeraars die passen bij jouw voorwaarden. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9936? Bekijk nu met onze tool alle aanbieders en check de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Farmsum

 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Inboedel Basis
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • FBTO Woonpakket
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel verzekeren met een goedkope polis? De maandprijs is doorgaans ongeveer €11,50 bij Univé, nowGo of BLG wonen. Door middel van de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Farmsum.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met een motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Farmsum biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren en ook: je stoot iemands macbook van tafel. Het gemak van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Stad, Land, Wijk 02, Wijk 03.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn spullen onderweg met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spiegelreflexcamera & viool.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

T. van der Meulen, Farmsum (juli 2024)