Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering De Wolden

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in De Wolden (gemeente De Wolden, Drenthe)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, storm, wateroverlast, brand. Bij partijen als Allsecur, Delta Lloyd of Polis Direct. Je kunt dan denken aan schade aan radio of denk aan een kapotte koelkast. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van De Wolden achterhaal je aan de hand van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van Allianz pakket en ook Generali pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteDe Wolden
(Net) nummer0528 (+31528)
Inwoners De Wolden23722
Postcodegebied7924
BuurtschappenZuidwolde
Plaatsen in de regioverzekering-De Ronde Venen, inboedelverzekering-De Marne, polis-De Fryske Marren, verzekeringspakket-De Bilt, Dantumadiel en verzekeraar-Dalfsen
inboedelverzekering-de-wolden

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in De Wolden juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van cd-speler tot aan scheerapparaat: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Kort gezegd: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een product vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Avéro Achmea tot Delta Lloyd: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten liggen gewoonlijk tussen €10 tot aan €13. Het bedrag berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld type dekking, de dekkingsgraad, regio, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Aon Direct dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7924), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in De Wolden)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Via de bovenstaande vergelijker check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Lancyr Inboedelverzekering of juist Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Middels de tool zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 7924, 7957? Check nu via internet alle verzekeraars en vindt de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in De Wolden

 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Generali Inboedelverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie is al snel zo’n €7,00 bij Verzekeruzelf.nl, ING of BLG wonen. Met behulp van een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in De Wolden.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur kan je het type dekking kiezen. In de regel heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor De Wolden dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je gooit frisdrank over een meubel van de buurman en ook: de hond maakt krassen op de auto van de buurman. Het voordeel van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Zuidwolde, Alteveer, Kerkenveld, Drogteropslagen, Linde, Fort, Veeningen, Echten, Ruinen, Eursinge, Ansen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items in de tuin met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon + drumstel.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

C. de Jonge, De Wolden (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente