Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering De Ronde Venen

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in De Ronde Venen (gemeente De Ronde Venen, Utrecht)? Dankzij deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, storm, diefstal, brand. Bij partijen als ANWB, EAG Assuradeuren of Interpolis. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan elektrische tandenborstel en/of schade aan muziekinstrumenten. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van De Ronde Venen bekijk je met behulp van onze vergelijk module. Denk aan polissen van Centraal Beheer pakket en/of Delta Lloyd pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteDe Ronde Venen
Netnummer0297 (+31297)
Bewoners De Ronde Venen42576
Postcodegebied3640
BuurtschappenMijdrecht
Plaatsen in de buurtverzekering-De Marne, inboedelverzekering-De Fryske Marren, polis-De Bilt, verzekeringspakket-Dantumadiel, Dalfsen en verzekeraar-Culemborg
inboedelverzekering-de-ronde-venen

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in De Ronde Venen november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in een woongelegenheid. Van levensmiddelen t/m strijkbout: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle spullen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een ding vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Centraal Beheer tot OHRA: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies schommelen tussen €4,5 tot wel €15. Het bedrag kent zijn oorsprong in onder andere het soort dekking, de dekkingsgraad, woonplaats, eigen risico, het soort woning, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Lancyr dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3640), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in De Ronde Venen)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de tool hierboven ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk) of wat te denken van De Nederlanden van Nu Opstalverzekering. Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Op die manier vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw behoeftes. Hierna selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 3640, 3641, 3642, 3643? Vergelijk nu via internet verzekeringsmaatschappijen en zoek de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in De Ronde Venen

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • SNS Inboedelverzekering
 • Reaal GGP (adviseur)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel goedkoop verzekeren? De maandprijs is al snel zo’n €9,50 bij Univé, Independer of Allsecur. Dankzij deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in De Ronde Venen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor De Ronde Venen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: een iphone laten vallen en bijvoorbeeld: je morst een glas cola over een meubel van een familielid. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Mijdrecht, Gebied bij Uithoorn, Vinkeveen, Wilnis, Abcoude.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn bezittingen op weg met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een e-reader en sportuitrusting.

‘Mijn huis goed verzekerd

W. Kramer, De Ronde Venen (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente