Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering De Bilt

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in De Bilt (gemeente De Bilt, Utrecht)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. blikseminslag, diefstal, brand, vandalisme. Bij partijen als DAK, ZLM of InShared. Denk aan schade aan spiegels of denk aan beschadigingen aan het interieur. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van De Bilt ontdek je met behulp van de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Centraal Beheer pakket en Lancyr pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteDe Bilt
Regionummer030 (+3130)
Inwoners De Bilt42375
Postcodegebied3704
WijkenDe
Naburige plaatsenverzekering-Dantumadiel, inboedelverzekering-Dalfsen, polis-Culemborg, verzekeringspakket-Cuijk, Cromstrijen en verzekeraar-Cranendonck
inboedelverzekering-de-bilt

Inboedelverzekeringen vergelijken in De Bilt november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in de woning. Van gordijnen tot zonnepanelen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een artikel vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Lancyr tot aan ING: er valt veel te kiezen. Premies liggen gewoonlijk tussen €8,25 en €10,5. Het tarief kent zijn oorsprong in zaken als hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, postcode, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Klaverblad dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3704), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in De Bilt)

De beste inboedelverzekering op maat

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is weer anders. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid) of juist Reaal Opstal (adviseur). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Zodoende kan je een keuze maken uit verzekeraars die in lijn zijn met jouw wensenpakket. Daarna kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3704, 3730, 3731, 3732? Bekijk zelf met onze tool alle aanbieders en vindt de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in De Bilt

 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Bovag Thuispakket (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €7,25 bij Huis In Eén Verzekeringen, ING of Turien en Co. Geholpen door de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in De Bilt.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Dikwijls kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor De Bilt staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst een glas cola over de bank van de buurman en: je morst frisdrank over de bank van de buurman. De meerwaarde van een all risk-polis is zeer complete modules. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in De Bilt, Bilthoven-Zuid, Bilthoven-Noord, Hollandsche Rading, Maartensdijk, Groenekan, Achttienhoven-Westbroek.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items onderweg en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een fotocamera en een muziekinstrument.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

W. Bos, De Bilt (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente