Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Delft

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Delft (gemeente Delft, Zuid-Holland)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld bliksem, storm, inbraak, brand. Bijvoorbeeld bij Bovag, Huis In Eén Verzekeringen of Nationale Nederlanden. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan behang of denk aan schade aan sieraden. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Delft sluit je af dankzij onze vergelijk module. Denk aan polissen van Verzekeruzelf.nl pakket maar ook InShared pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteDelft
Netnummer015 (+3115)
Inwoners Delft101034
Postcodegebieden2600
BuurtenBinnenstad
Plaatsen in de buurtverzekering-De Wolden, inboedelverzekering-De Ronde Venen, polis-De Marne, verzekeringspakket-De Fryske Marren, De Bilt en verzekeraar-Dantumadiel
inboedelverzekering-delft

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Delft december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle producten in de woning. Van spiegels tot ook dassen: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra iets permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van Aegon tot en met HEMA: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten liggen gewoonlijk tussen €4,25 tot wel €14,5. Het bedrag wordt berekend op basis van o.a. hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Lancyr pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (2600), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Delft)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat weer anders. Aan de hand van de tool hierboven achterhaal je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Klaverblad Inboedelverzekering Budget of Reaal Opstalverzekering Allrisk. Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Op die manier beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw wensenpakket. Hierna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 2600, 2601, 2611, 2612, 2613, 2614, 2616, 2622, 2623, 2624, 2625, 2626, 2627, 2628, 2629? Vergelijk direct met onze tool alle maatschappijen en selecteer de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Delft

 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ANWB Opstalverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €9,00 bij Ditzo, ING of ASR Verzekeringen. Aan de hand van enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Delft.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met een rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Delft biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman maar tevens: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Binnenstad, Vrijenban, Hof van Delft, Voordijkshoorn, Delftse Hout, Tanthof-West, Tanthof-Oost, Voorhof, Buitenhof, Abtswoude, Schieweg, Wippolder, Ruiven.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden onderweg en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spelcomputer of een verrekijker.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

D. van den Velden, Delft (december 2023)