Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Anevelde

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Anevelde (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als storm, inbraak, water, brand. Bij bedrijven als Aon Direct, FBTO of Reaal. Je kunt dan denken aan schade aan tablet of wat te denken van schade aan elektrische apparatuur. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Anevelde ontdek je met behulp van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van Centraal Beheer pakket en/of InShared pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
(Net) nummer0524 (+31524)
Aantal inwoners Anevelde59687
Postcodegebied7785
BuurtenAne
Plaatsen in de regioverzekering-ane, inboedelverzekering-gramsbergen, polis-de-krim, verzekering-lutten, verzekeringspakket-holthone en loozen
inboedelverzekering-anevelde

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Anevelde mei 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle goederen in huis. Van platenspeler tot brommers: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle spullen die je los in huis hebt staan. Wanneer een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Unigarant tot en met Independer: heel veel verschillende opties. Tarieven variëren van €9 en ongeveer €13. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Allianz dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (7785), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Anevelde)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk) of wat te denken van Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid). Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Op die manier kan je een keuze maken uit aanbieders die overeenkomen met jouw behoeftes. Vervolgens selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 7785? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en kies de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Anevelde

 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €7,50 bij Generali, Independer of Bruns ten Brink. Geholpen door de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Anevelde.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met een doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Anevelde vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je morst bier over de bank van de buurman of: je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw. Het gemak van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn eigendommen on the go met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een iPad + een muziekinstrument.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

O. Smeets, Anevelde (mei 2021)