Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Schagerbrug

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Schagerbrug (gemeente Schagen, Noord-Holland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld diefstal, blikseminslag, storm, vandalisme. Bij partijen als BLG wonen, De Goudse of InShared. Denk aan schade aan tablet of bijvoorbeeld een defecte laptop. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Schagerbrug bekijk je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Aegon pakket maar ook FBTO pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteSchagen
(Regio) nummer0224 (+31224)
Bewoners Schagerbrug46159
Postcodegebieden1750
BuurtenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-warmenhuizen, inboedelverzekering-tuitjenhorn, polis-dirkshorn, verzekering-oude-niedorp, verzekeringspakket-sint-maarten en waarland
inboedelverzekering-schagerbrug

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Schagerbrug november 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je alle eigendommen in jouw verblijf. Van levensmiddelen tot ook sjaals: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van Allianz tot en met Klaverblad: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand lopen op van €5,5 tot ruim €15. De maandelijkse premie wordt bepaald door onder andere type dekking, verzekerd bedrag, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, soort huis, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: BLG wonen inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (1750), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Schagerbrug)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van onze tool signaleer je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk) of wat te denken van Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid. Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan vergelijk je verzekeraars die passen bij jouw wensen. Daarna selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 1750, 1751? Check nu op deze site alle verzekeraars en selecteer de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Schagerbrug

 • ZLM Opstalverzekering
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €7,50 bij Ditzo, ING of Bovag. Via een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Schagerbrug.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met een motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Schagerbrug dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je morst frisdrank over de bank van de buurman maar tevens: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders. Het voordeel van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Wijk 00, Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn eigendommen on the go en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een tablet en een rollator.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

B. Peters, Schagerbrug (november 2023)