Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Herveld

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Herveld (gemeente Overbetuwe, Gelderland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als vandalisme, bliksem, storm, inbraak. Onder andere bij Aon Direct, Huis In Eén Verzekeringen of nowGo. Je kunt dan denken aan schade aan je telefoon en/of een gestolen laptop. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Herveld bekijk je met behulp van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Allsecur pakket of InShared pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteOverbetuwe
Regionummer0488 (+31488)
Aantal inwoners Herveld47002
Postcodes6674
BuurtschappenElst
Plaatsen in de omgevingverzekering-andelst, inboedelverzekering-hemmen, polis-zetten, verzekering-lent, verzekeringspakket-dodewaard en randwijk
inboedelverzekering-herveld

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Herveld juni 2024

Via een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van dranken tot linnen- en beddengoed: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Om het duidelijker te maken: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een item aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Avéro Achmea t/m Interpolis: er valt veel te kiezen. Premies liggen gewoonlijk tussen €9,5 tot wel €14,25. De maandelijkse premie komt tot stand door bijvoorbeeld het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, postcode, hoogte eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Interpolis dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (6674), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Herveld)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is verschillend. Geholpen door de polisvergelijker detecteer je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. Allianz Inboedelverzekering (AR) of juist Turien & Co Inboedelverzekering Premium. Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Zodoende vergelijk je aanbieders die passen bij jouw voorwaarden. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 6674? Bekijk zelf op deze site verzekeringsbedrijven en check de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Herveld

 • InShared Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? De maandprijs bedraagt soms wel €11,00 bij Zelf, Lancyr of Bovag. Met behulp van de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Herveld.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Herveld vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: je morst bier over het tapijt van een vriend maar tevens: je morst een glas drinken over een meubel van iemand. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Elst, Driel, Zetten, Oosterhout, Hemmen.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn waardevolle items op weg met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een laptop + sportuitrusting.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

Mevr. Post, Herveld (juni 2024)