Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Barneveld

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Barneveld (gemeente Barneveld, Gelderland)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, inbraak, brand, water. Onder andere bij Turien en Co, Delta Lloyd of nowGo. Je kunt dan denken aan schade aan verwarming en/of een gestolen laptop. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Barneveld achterhaal je via de vergelijkingstool. Denk aan Allsecur pakket of ING pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBarneveld
(Net) nummer0342 (+31342)
Bewoners Barneveld55441
Postcodes3770
BuurtschappenBarneveld
Plaatsen in de omgevingverzekering-Barendrecht, inboedelverzekering-Baarn, polis-Baarle-Nassau, verzekeringspakket-Asten, Assen en verzekeraar-Arnhem
inboedelverzekering-barneveld

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Barneveld december 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in je appartement. Van aquarium t/m haarföhn: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Verzekeruzelf.nl t/m ING: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies variëren van €7,75 en €15. Het bedrag wordt berekend op basis van zaken als type dekking, verzekerd bedrag, postcodegebied, het gekozen eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ZLM dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (3770), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Barneveld)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat verschillend. Aan de hand van onze tool achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn De Nederlanden van Nu Opstalverzekering of wat te denken van De Goudse Opstalverzekering. Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende vergelijk je aanbieders die rijmen met jouw eisen. Hierna kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3770, 3771, 3772, 3773? Vergelijk nu online alle maatschappijen en selecteer de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Barneveld

 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs bedraagt soms wel €11,00 bij FBTO, InShared of ASR Verzekeringen. Dankzij deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Barneveld.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Barneveld dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: jouw hond bijt een familielid maar tevens: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Terschuur, Stroe, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk, Achterveld.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn waardevolle items op pad en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een spelcomputer of sportuitrusting.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

Y. Timmermans, Barneveld (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente