Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Kortehemmen

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Kortehemmen (gemeente Smallingerland, Friesland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als water, vandalisme, bliksem, storm. Onder andere bij Allianz, FBTO of London Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan staafmixer en/of een defecte TV. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Kortehemmen bekijk je via onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld ABN AMRO pakket en ook Europeesche pakket. Vul alle velden in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSmallingerland
(Regio) nummer0512 (+31512)
Inwoners Kortehemmen55439
Postcodegebieden9211
BuurtenDrachten
Naburige plaatsenverzekering-drachten-azeven, inboedelverzekering-drachten, polis-wanswert, verzekering-hegebeintum, verzekeringspakket-jislum en lichtaard
inboedelverzekering-kortehemmen

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Kortehemmen september 2021

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle spullen in de woning. Van tafelkleden tot en met kampeeruitrusting: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Stelregel: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer een artikel vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van REAAL Verzekeringen tot aan FBTO: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €6,5 en ongeveer €15,75. Het tarief wordt bepaald door onder andere hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, hoogte eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: HEMA dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (9211), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Kortehemmen)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is verschillend. Via de vergelijker vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld FBTO Inboedelverzekering (Allrisk) of wellicht Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering. Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor beperk je je tot aanbieders die rijmen met jouw zoekopdracht. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9211? Bekijk zelf op deze site verzekeringsbedrijven en vindt de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Kortehemmen

 • Lancyr Woonverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • SNS Inboedelverzekering
 • Unigarant Woonpakket Plus

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €7,75 bij Europeesche, OHRA of Bruns ten Brink. Geholpen door enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Kortehemmen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Kortehemmen staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: je morst een kop koffie over een meubel van een vriend maar tevens: je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw. De meerwaarde van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Drachten, Overig Smallingerland.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn bezittingen onderweg en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een filmcamera of drumstel.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

R. van den Bosch, Kortehemmen (september 2021)