Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Baarle-Nassau

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Baarle-Nassau (gemeente Baarle-Nassau, Noord-Brabant)? Dankzij zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als water, vandalisme, storm, bliksem. Bij bedrijven als Aegon, Univé of REAAL Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan keukenblok of bijvoorbeeld schade aan meubels. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Baarle-Nassau sluit je af aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Verzekeruzelf.nl pakket of Lancyr pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBaarle-Nassau
(Regio) nummer0162 (+31162)
Bewoners Baarle-Nassau6611
Postcodes5109
BuurtschappenBaarle
Plaatsen in de buurtverzekering-Asten, inboedelverzekering-Assen, polis-Arnhem, verzekeringspakket-Appingedam, Apeldoorn en verzekeraar-Amsterdam
inboedelverzekering-baarle-nassau

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Baarle-Nassau mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in huis. Van platenspeler tot ook huisdieren: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat iets vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Avéro Achmea tot aan Klaverblad: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies lopen op van €6,75 en ongeveer €15. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, het gekozen eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: HEMA inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (5109), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Baarle-Nassau)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is verschillend. Aan de hand van onze tool vind je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk) of wat te denken van Allianz Inboedelverzekering (EUG). Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor vind je verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw wensenpakket. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 5109, 5110, 5111? Bekijk nu met onze tool alle verzekeraars en kies de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Baarle-Nassau

 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief kan oplopen tot wel €7,00 bij Zelf, Interpolis of DAK. Geholpen door de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Baarle-Nassau.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook een rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Baarle-Nassau vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: je stoot iemands notebook van tafel en ook: je gooit frisdrank over de bank van iemand. Het gemak van allrisk is een complete dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Baarle – Nassau, Ulicoten, Wijk 02.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zo zijn eigendommen in de tuin en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een smartphone & jouw golfspullen.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

P. Hermans, Baarle-Nassau (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente