Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Baarn

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Baarn (gemeente Baarn, Utrecht)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als brand, storm, diefstal, blikseminslag. Bij partijen als ASR Verzekeringen, Verzekeruzelf.nl of Lancyr. Je kunt dan denken aan schade aan betimmeringen of wat te denken van een gestolen computer. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Baarn detecteer je via onze adviestool. Denk aan polissen van SNS pakket of Klaverblad pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteBaarn
(Net) nummer035 (+3135)
Inwoners Baarn24521
Postcodegebied3740
BuurtschappenBaarn
Naburige plaatsenverzekering-Baarle-Nassau, inboedelverzekering-Asten, polis-Assen, verzekeringspakket-Arnhem, Appingedam en verzekeraar-Apeldoorn
inboedelverzekering-baarn

Inboedelverzekeringen vergelijken in Baarn september 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in huis. Van boeken tot en met schoenen: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Allianz tot OHRA: er valt veel te kiezen. De kosten schommelen tussen €7,5 en ongeveer €14. De premie wordt bepaald door factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, postcode, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: ING dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (3740), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Baarn)

De beste inboedelverzekering op maat

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is namelijk uniek. Via de bovenstaande vergelijker detecteer je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Klaverblad Verzekeringspakket Budget of wellicht FBTO Woonpakket. Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan vind je verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw eisen. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 3740, 3741, 3742, 3743, 3744? Bekijk zelf online alle verzekeraars en check de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Baarn

 • SNS Inboedel en opstal
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Univé Woonpakket (AR)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag bedraagt soms wel €13,50 bij FBTO, Nationale Nederlanden of Avéro Achmea. Met behulp van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Baarn.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Baarn staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw en ook: de hond springt iemand omver. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Baarn, Baarn-Noord, Eemdal en Eemland, P.H.W.park, Buitengebied, Lage Vuursche.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn spullen op weg en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera + een verrekijker.

‘Mijn huis goed verzekerd

P. Driessen, Baarn (september 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente