Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Barendrecht

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Barendrecht (gemeente Barendrecht, Zuid-Holland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. water, vandalisme, storm, inbraak. Bij partijen als Aegon, FBTO of OHRA. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan zonwering of wat te denken van schade aan een vloerkleed. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Barendrecht bekijk je aan de hand van onze adviestool. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket en ook Delta Lloyd pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBarendrecht
(Net) nummer0180 (+31180)
Bewoners Barendrecht47861
Postcodegebieden2990
WijkenCentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Baarn, inboedelverzekering-Baarle-Nassau, polis-Asten, verzekeringspakket-Assen, Arnhem en verzekeraar-Appingedam
inboedelverzekering-barendrecht

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Barendrecht juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in huis. Van televisie tot aan sjaals: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Kort gezegd: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een artikel vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van REAAL Verzekeringen tot en met Europeesche: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €7,75 tot aan €13,5. Het bedrag kent zijn oorsprong in o.a. type dekking, de dekkingsgraad, waar je woont, het gekozen eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Huis In Eén Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (2990), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Barendrecht)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is verschillend. Met behulp van onze tool detecteer je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Unigarant Woonpakket Plus of wellicht Klaverblad Verzekeringspakket Budget. Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan vind je verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw voorwaarden. Vervolgens selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 2990, 2991, 2992, 2993, 2994, 2995? Vergelijk nu aan de hand van onze module alle maatschappijen en kies de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Barendrecht

 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Generali Inboedelverzekering
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €8,50 bij HEMA, ING of ASR Verzekeringen. Dankzij enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Barendrecht.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Vaak moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Barendrecht staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst bier over een meubel van de buurman en ook: je stoot iemands ipad van tafel. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Centrum, Noord, Binnenland, Oranjewijk, Buitenoord, Ter Leede, Paddewei, Molenvliet, Nieuweland, Dorpzicht, Bijdorp, Smitshoek, Voordijk, Meerwede, Waterkant, Havenkwartier, Gaatkensoog, Riederhoek, Vrijheidsakker, Vrijenburg, Buitengebied Noord, Buitengebied Zuid, Bedrijventerreinen.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn eigendommen in de tuin en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een tablet of sieraden.

‘Betaalbaar, en ruime dekking, prima!

A. van de Ven, Barendrecht (juli 2024)