Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Buren

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Buren (gemeente Buren, Gelderland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. blikseminslag, brand, vandalisme, diefstal. Onder andere bij Allianz, Delta Lloyd of Lancyr. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan meubilair of denk aan contant geld en waardebonnen. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Buren ontdek je dankzij de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als REAAL Verzekeringen pakket en Lancyr pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBuren
Netnummer0344 (+31344)
Inwoners Buren26202
Postcodegebied4116
BuurtenBuren
Plaatsen in de buurtverzekering-Bunschoten, inboedelverzekering-Bunnik, polis-Brunssum, verzekeringspakket-Brummen, Bronckhorst en verzekeraar-Brielle
inboedelverzekering-buren

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Buren mei 2024

Via een inboedelverzekering dek je alle spullen in jouw verblijf. Van mixer t/m truien: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Hoe het werkt: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een ding vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van ASR Verzekeringen tot en met FBTO: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies lopen op van €4 en ongeveer €13. Het tarief berekenen ze aan de hand van zaken als type dekking, de dekkingsgraad, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, woonobject, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Aon Direct pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (4116), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Buren)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is verschillend. Via de bovenstaande vergelijker ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, en bij jouw budget. Dat kan zijn Reaal Inboedel (adviseur) of Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk). Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Op die manier vergelijk je maatschappijen die passen bij jouw behoeftes. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 4116, 4117? Vergelijk nu via internet alle maatschappijen en vindt de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Buren

 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs kan oplopen tot wel €8,00 bij FBTO, nowGo of Allianz. Dankzij de volgende handvatten ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Buren.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Buren dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders maar tevens: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw. De waarde van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Buren, Beusichem, Zoelen, Lienden, Ingen, Maurik, Ravenswaaij.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn bezittingen in de tuin en buiten in goede handen. Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een tablet of sieraden.

‘Nu heb ik een scherpe prijs

O. van der Ven, Buren (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente