Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nijemirdum

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Nijemirdum (gemeente De Fryske Marren, Friesland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, brand, storm. Bij partijen als Allianz, Europeesche of REAAL Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. blender of bijvoorbeeld een kapotte wasmachine. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Nijemirdum achterhaal je via onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Aegon pakket maar ook Lancyr pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
(Regio) nummer0514 (+31514)
Inwoners Nijemirdum51265
Postcodegebieden8566
WijkenAkmarijp
Plaatsen in de regioverzekering-sondel, inboedelverzekering-ruigahuizen, polis-wijckel, verzekering-smallebrugge, verzekeringspakket-balk en sloten
inboedelverzekering-nijemirdum

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Nijemirdum november 2023

Via een inboedelverzekering dek je alle goederen in jouw verblijf. Van boeken tot aan Playstation: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Zodra een product permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Aegon tot en met Europeesche: er is nogal wat keuze. Premies schommelen tussen €8,5 tot wel €13. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld het type polis, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, eigen risico, woonobject, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Univé dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (8566), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Nijemirdum)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Dankzij de bovenstaande vergelijker detecteer je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn ANWB Woonpakket Plus of juist Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan beperk je je tot verzekeringsbedrijven die rijmen met je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna kan je filteren op onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8566? Vergelijk direct online alle aanbieders en check de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Nijemirdum

 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • HEMA Woonverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €11,25 bij De Goudse, London Verzekeringen of ANWB. Door middel van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Nijemirdum.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Nijemirdum vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je gooit frisdrank over een meubel van de buurman en: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend. De waarde van een all-risk pakket is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn eigendommen op weg en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera & kleding.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

L. de Vos, Nijemirdum (november 2023)