Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Sloten

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Sloten (gemeente De Fryske Marren, Friesland)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. water, inbraak, vandalisme, bliksem. Bij bedrijven als Aon Direct, De Goudse of Interpolis. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. wasmachine of denk aan schade aan computers. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Sloten ontdek je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Avéro Achmea pakket maar ook InShared pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
(Net) nummer0514 (+31514)
Bewoners Sloten51265
Postcodegebieden8556
WijkenAkmarijp
Plaatsen in de regioverzekering-ypecolsga, inboedelverzekering-indijk, polis-smallebrugge, verzekering-bantega, verzekeringspakket-woudsend en terkaple
inboedelverzekering-sloten

Inboedelverzekeringen vergelijken in Sloten november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in de woning. Van kookboeken tot aan weegschaal: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een ding vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Univé tot ook Europeesche: heel veel verschillende opties. De kosten schommelen tussen €9,75 tot aan €16. Het bedrag kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld type dekking, verzekerd bedrag, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, soort huis, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Reaal dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (8556), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Sloten)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is verschillend. Aan de hand van onze tool ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Denk aan ASR Inboedelverzekering (Allrisk) of wat te denken van De Nederlanden van Nu Opstalverzekering. Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier zie je alleen nog aanbieders die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8556? Check nu met onze tool alle aanbieders en vindt de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Sloten

 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Aegon Opstal Basis
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • ANWB Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €7,25 bij Verzekeruzelf.nl, Nationale Nederlanden of Allsecur. Door middel van enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Sloten.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Sloten biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je gooit een glas drinken over de bank van de buurman en ook: jouw hond bijt een familielid. De waarde van een all risk-polis is een ruime dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn waardevolle items op pad en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld filmapparatuur + sportuitrusting.

‘Goed geholpen bij de overstap

Q. Postma, Sloten (november 2023)