Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nijehaske

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Nijehaske (gemeente De Fryske Marren, Friesland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. brand, blikseminslag, storm, vandalisme. Bij partijen als Allsecur, ZLM of nowGo. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan zonnebank of wat te denken van een defecte computer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Nijehaske bekijk je met behulp van onze adviestool. Bijvoorbeeld Avéro Achmea pakket en ING pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
(Net) nummer0513 (+31513)
Aantal inwoners Nijehaske51265
Postcodes8466
WijkenAkmarijp
Plaatsen in de regioverzekering-oudehaske, inboedelverzekering-sintjohannesga, polis-rotsterhaule, verzekering-gersloot, verzekeringspakket-rotstergaast en rottum
inboedelverzekering-nijehaske

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Nijehaske juli 2020

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in jouw verblijf. Van sieraden tot barbecue: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Hoe het werkt: alle artikelen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een product vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allianz tot InShared: er valt veel te kiezen. De kosten variëren van €4,5 tot wel €13,25. Het tarief wordt bepaald door zaken als het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, regio, het gekozen eigen risico, woonobject, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Huis In Eén Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (8466), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Nijehaske)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Via de polisvergelijker detecteer je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk) of misschien Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Middels de tool kan je een keuze maken uit aanbieders die in lijn zijn met de aanvraag die je doet. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 8466? Bekijk zelf met onze tool alle aanbieders en selecteer de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Nijehaske

 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Allsecur Compleet
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel goedkoop verzekeren? Het maandbedrag is al snel zo’n €7,50 bij HEMA, REAAL Verzekeringen of Aon Direct. Door middel van de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Nijehaske.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Nijehaske staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je gooit bier over het tapijt van een vriend maar tevens: jij maakt krassen op de auto van de buurman. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn waardevolle items onderweg en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur & een muziekinstrument.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

G. de Groot, Nijehaske (juli 2020)