Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Rotstergaast

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Rotstergaast (gemeente De Fryske Marren, Friesland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld vandalisme, water, brand, bliksem. Bij partijen als Turien en Co, De Goudse of London Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan blender of gestolen sieraden. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Rotstergaast bekijk je via onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als REAAL Verzekeringen pakket en/of Lancyr pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
(Regio) nummer0513 (+31513)
Aantal inwoners Rotstergaast51265
Postcodegebieden8462
BuurtschappenAkmarijp
Plaatsen in de omgevingverzekering-rottum, inboedelverzekering-luinjeberd, polis-tjalleberd, verzekering-oranjewoud, verzekeringspakket-gersloot en de-knipe
inboedelverzekering-rotstergaast

Inboedelverzekeringen vergelijken in Rotstergaast november 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in de woning. Van tv tot kostuums: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Wanneer een product permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van SNS tot ook Independer: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand fluctueren tussen de €8,75 en ongeveer €15,25. Het bedrag berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, woonplaats, eigen risico, type woning, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Europeesche afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (8462), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Rotstergaast)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is namelijk uniek. Dankzij de bovenstaande vergelijker signaleer je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk) of juist Reaal Inboedelverzekering Allrisk. Onze tip: Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Middels de tool beperk je je tot verzekeringsbedrijven die passen bij de aanvraag die je doet. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 8462? Check nu via internet verzekeringsbedrijven en vindt de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Rotstergaast

 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Generali Woonpakket
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Aegon Opstal Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel goedkoop verzekeren? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €7,25 bij Europeesche, InShared of ASR Verzekeringen. Door middel van deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Rotstergaast.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Rotstergaast vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je stoot iemands telefoon van tafel en bijvoorbeeld: je morst bier over een meubel van de buurman. De waarde van een all-risk pakket is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn waardevolle items op weg en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een laptop en een gehoorapparaat.

‘Een onbezorgd gevoel

N. Molenaar, Rotstergaast (november 2023)