Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oudehaske

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Oudehaske (gemeente De Fryske Marren, Friesland)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. water, storm, vandalisme, brand. Bij bedrijven als Avéro Achmea, Ditzo of Reaal. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan wandbekleding of bijvoorbeeld schade aan apparatuur. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Oudehaske ontdek je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Univé pakket en ook FBTO pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
Netnummer0513 (+31513)
Inwoners Oudehaske51265
Postcodes8465
WijkenAkmarijp
Plaatsen in de omgevingverzekering-sintjohannesga, inboedelverzekering-rotsterhaule, polis-rotstergaast, verzekering-de-knipe, verzekeringspakket-rottum en luinjeberd
inboedelverzekering-oudehaske

Inboedelverzekeringen vergelijken in Oudehaske september 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van koffiezetapparaat t/m overjassen: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. In het geval dat iets vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ABN AMRO t/m Ditzo: heel veel verschillende opties. Tarieven variëren van €5,5 tot aan €15,75. De premie kent zijn oorsprong in o.a. het type polis, verzekerd bedrag, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, soort huis, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over HEMA afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (8465), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Oudehaske)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Via onze tool achterhaal je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk) of juist FBTO Inboedelverzekering (Allrisk). Onze tip: Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Hierdoor vind je maatschappijen die passen bij jouw zoekopdracht. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8465? Check nu via internet alle verzekeraars en selecteer de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Oudehaske

 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Generali Woonpakket
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • ANWB Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag bedraagt soms wel €11,25 bij ZLM, Nederlanden van Nu of Allsecur. Door middel van een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Oudehaske.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met een rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Oudehaske staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst bier over de bank van een vriend en ook: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van een all risk-polis is zeer complete modules. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn waardevolle items onderweg met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een laptop of sieraden.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

Y. de Ruiter, Oudehaske (september 2023)