Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Dalfsen

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Dalfsen (gemeente Dalfsen, Overijssel)? Via zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als brand, vandalisme, blikseminslag, wateroverlast. Onder andere bij Avéro Achmea, FBTO of Nationale Nederlanden. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan medische apparatuur of een kapotte wasmachine. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Dalfsen sluit je af door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Verzekeruzelf.nl pakket en ING pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteDalfsen
(Net) nummer0529 (+31529)
Bewoners Dalfsen27916
Postcodegebied7711
BuurtenDalfsen
Plaatsen in de regioverzekering-Culemborg, inboedelverzekering-Cuijk, polis-Cromstrijen, verzekeringspakket-Cranendonck, Coevorden en verzekeraar-Castricum
inboedelverzekering-dalfsen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Dalfsen november 2023

Met een inboedelverzekering dek je alle producten in huis. Van aardewerk tot ook huisdieren: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als een item permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Univé tot aan InShared: de keuze is enorm. Premies fluctueren tussen de €6,5 en €12,75. Het bedrag wordt berekend op basis van factoren als het soort dekking, verzekerd bedrag, waar je woont, het gekozen eigen risico, het soort woning, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar ABN AMRO dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (7711), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Dalfsen)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat weer anders. Geholpen door de bovenstaande vergelijker achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Denk aan Univé Woonpakket (EUG) of misschien Unigarant Inboedelverzekering. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Aan de hand hiervan vind je verzekeraars die passen bij jouw behoeftes. In de volgende stap kan je filteren op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 7711, 7720, 7721, 7722? Check nu via internet verzekeringsmaatschappijen en selecteer de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Dalfsen

 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • InShared Opstalverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • InShared Inboedelverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €7,00 bij Huis In Eén Verzekeringen, Klaverblad of Bruns ten Brink. Door middel van een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Dalfsen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Belangrijk: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Dalfsen vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman en: je gooit frisdrank over het tapijt van iemand. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Dalfsen (kern), Dalfsen – buitengebied, Oudleusen, Hoonhorst, Lenthe-2, Kluinhaar, Lemelerveld, Leusenerveld.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden op pad en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een laptop en een muziekinstrument.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

Q. van Dijk, Dalfsen (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente