Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Cromstrijen

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Cromstrijen (gemeente Cromstrijen, Zuid-Holland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als storm, diefstal, brand, vandalisme. Onder andere bij Aon Direct, Unigarant of Polis Direct. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. afwasmachine of denk aan gestolen sieraden. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Cromstrijen sluit je af door gebruik te maken van onze vergelijk module. Denk aan Unigarant pakket en Europeesche pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteCromstrijen
(Net) nummer0186 (+31186)
Aantal inwoners Cromstrijen12755
Postcodegebied3280
BuurtschappenNumansdorp
Plaatsen in de regioverzekering-Cranendonck, inboedelverzekering-Coevorden, polis-Castricum, verzekeringspakket-Capelle aan den IJssel, Buren en verzekeraar-Bunschoten
inboedelverzekering-cromstrijen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Cromstrijen december 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in jouw verblijf. Van kamerplanten tot aan wasmachine: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een item vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Lancyr t/m De Goudse: de keuze is enorm. De kosten variëren van €9,5 en €10,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld het soort dekking, verzekerd bedrag, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, soort huis, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Klaverblad pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (3280), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Cromstrijen)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is verschillend. Met behulp van de tool hierboven achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn SNS Inboedelverzekering of InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Onze tip: Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan kan je een keuze maken uit aanbieders die passen bij jouw eisen. Hierna selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3280, 3281? Vergelijk direct op deze site verzekeringsbedrijven en zoek de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Cromstrijen

 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • HEMA Woonverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? De maandprijs kan oplopen tot wel €8,50 bij De Goudse, ING of ABN AMRO. Via de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Cromstrijen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met een motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Cromstrijen vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand en ook: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De waarde van allrisk is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Numansdorp, Klaaswaal.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn spullen onderweg met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een smartphone en een kinderwagen.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

K. Mulder, Cromstrijen (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente