Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Dantumadiel

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Dantumadiel (gemeente Dantumadiel, Friesland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, brand, vandalisme, storm. Bij bedrijven als DAK, HEMA of REAAL Verzekeringen. Denk aan schade aan elektrische kookplaat of wat te denken van schade aan keukenapparatuur. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Dantumadiel ontdek je met behulp van onze adviestool. Denk aan Unigarant pakket en ook FBTO pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteDantumadiel
(Net) nummer0511 (+31511)
Inwoners Dantumadiel19015
Postcodegebieden9270
BuurtenCentrum
Plaatsen nabijverzekering-Dalfsen, inboedelverzekering-Culemborg, polis-Cuijk, verzekeringspakket-Cromstrijen, Cranendonck en verzekeraar-Coevorden
inboedelverzekering-dantumadiel

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Dantumadiel november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van serviesgoed tot aan dassen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer iets vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Unigarant t/m Independer: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies schommelen tussen €7 en ongeveer €11. De maandelijkse premie wordt bepaald door o.a. het soort dekking, de dekkingsgraad, postcode, hoogte eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Independer dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9270), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Dantumadiel)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de vergelijker detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet of Aegon Opstal Allrisk. Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Middels de tool vind je verzekeringsbedrijven die matchen met je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9270, 9271? Bekijk zelf online verzekeringsbedrijven en zoek de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Dantumadiel

 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • ZLM Inboedel
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen goedkoop verzekeren? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €10,75 bij FBTO, nowGo of Allianz. Aan de hand van de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Dantumadiel.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met een gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Dantumadiel dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman en bijvoorbeeld: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Centrum, Oost, Zuid, West.

Jouw inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn spullen op weg en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een smartphone & een kinderwagen.

‘Super service, binnen een paar minuten overgestapt!

D. Jacobs, Dantumadiel (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente