Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ameland

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Ameland (gemeente Ameland, Friesland)? Via een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld blikseminslag, storm, vandalisme, diefstal. Bij bedrijven als DAK, Europeesche of Polis Direct. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan glaswerk of een kapotte TV. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Ameland achterhaal je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan REAAL Verzekeringen pakket en ook Klaverblad pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteAmeland
(Regio) nummer0519 (+31519)
Inwoners Ameland3611
Postcodegebieden9164
BuurtenWijk
Plaatsen nabijverzekering-Alphen-Chaam, inboedelverzekering-Alphen aan den Rijn, polis-Almere, verzekeringspakket-Almelo, Alkmaar en verzekeraar-Albrandswaard
inboedelverzekering-ameland

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Ameland november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in huis. Van lampen tot ook iPad: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een artikel permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allianz tot Delta Lloyd: er is nogal wat keuze. De kosten schommelen tussen €6,5 tot aan €16,25. De maandelijkse premie komt tot stand door zaken als type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Huis In Eén Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (9164), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Ameland)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is namelijk uniek. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, en bij jouw budget. Denk aan Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid) of juist Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk). Onze tip: Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw wensenpakket. Daarna selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9164? Bekijk nu op deze site verzekeringsmaatschappijen en zoek de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Ameland

 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • SNS Inboedel en opstal
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Basis
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Allsecur Compleet
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? Het maandtarief bedraagt soms wel €9,75 bij SNS, Interpolis of Aon Direct. Geholpen door de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Ameland.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met een brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Vaak kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Ameland biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw. De waarde van allrisk is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wijk 00.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn eigendommen op pad en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een laptop en een verrekijker.

‘Goed geholpen bij de overstap

G. de Lange, Ameland (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente