Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hollum

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Hollum (gemeente Ameland, Friesland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld vandalisme, wateroverlast, blikseminslag, diefstal. Bij bedrijven als Turien en Co, Zelf of nowGo. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan sanitair of bijvoorbeeld een kapotte laptop. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Hollum achterhaal je via de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. SNS pakket maar ook Independer pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteAmeland
Regionummer0519 (+31519)
Bewoners Hollum3611
Postcodes9160
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-bornwird, inboedelverzekering-raard, polis-foudgum, verzekering-hantum, verzekeringspakket-brantgum en waaxens
inboedelverzekering-hollum

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Hollum december 2021

Met een inboedelverzekering dek je alle artikelen in je appartement. Van vloerbedekking tot ook haarföhn: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Als een ding vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Verzekeruzelf.nl t/m Delta Lloyd: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies liggen gewoonlijk tussen €4 tot ruim €10,25. De maandelijkse premie komt tot stand door o.a. het soort dekking, verzekerd bedrag, postcodegebied, eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: ASR Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (9160), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Hollum)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Via onze tool signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Lancyr Woonverzekering of wellicht Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid). Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan vind je verzekeraars die rijmen met jouw behoeftes. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9160, 9161? Bekijk zelf via internet alle aanbieders en kies de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Hollum

 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Inboedel Basis
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief bedraagt soms wel €7,00 bij FBTO, InShared of Aegon. Dankzij de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Hollum.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. In de regel zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Hollum vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wijk 00.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items onderweg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een e-reader en een verrekijker.

‘Een totale woonverzekering voor alles

X. de Graaf, Hollum (december 2021)