Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Wijchen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Wijchen (gemeente Wijchen, Gelderland)? Via een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als brand, water, bliksem, storm. Bij bedrijven als Aon Direct, Ditzo of ING. Je kunt dan denken aan schade aan e-reader of schade aan computers. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Wijchen achterhaal je via onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Allianz pakket of Interpolis pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteWijchen
(Net) nummer024 (+3124)
Aantal inwoners Wijchen40814
Postcodegebieden6600
BuurtenWijchen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Wierden, inboedelverzekering-Westvoorne, polis-Weststellingwerf, verzekeringspakket-Westland, Westerwolde en verzekeraar-Westervoort
inboedelverzekering-wijchen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Wijchen mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in jouw verblijf. Van spelcomputers tot ook fietsen: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Als een item vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Verzekeruzelf.nl tot en met Independer: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand variëren van €9 en ongeveer €16,25. De premie komt tot stand door bijvoorbeeld het type polis, de dekkingsgraad, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Aegon polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (6600), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Wijchen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van onze tool achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk of wellicht SNS Woonhuisverzekering. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan beperk je je tot aanbieders die overeenkomen met jouw behoeftes. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6600, 6601, 6602, 6603, 6604, 6605? Bekijk zelf aan de hand van onze module alle verzekeraars en kies de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Wijchen

 • SNS Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Basis
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Unigarant Woonpakket Plus

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €13,25 bij Unigarant, Nederlanden van Nu of Bovag. Door middel van een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Wijchen.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Wijchen staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman en: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het pluspunt van een all-risk pakket is een ruime dekking. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wijchen buitengebied, Wijchen kern, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Alverna.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn kostbaarheden on the go en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een laptop + een kinderwagen.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

A. Verbeek, Wijchen (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente