Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Almere

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Almere (gemeente Almere, Flevoland)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. storm, water, brand, bliksem. Bijvoorbeeld bij DAK, De Goudse of Nationale Nederlanden. Denk aan schade aan vaatwasser of wat te denken van gebroken servies. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Almere bekijk je met behulp van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Centraal Beheer pakket maar ook Generali pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFlevoland
GemeenteAlmere
Regionummer036 (+3136)
Aantal inwoners Almere198145
Postcodegebieden1300
WijkenAlmere
Naburige plaatsenverzekering-Almelo, inboedelverzekering-Alkmaar, polis-Albrandswaard, verzekeringspakket-Alblasserdam, Achtkarspelen en verzekeraar-Aalten
inboedelverzekering-almere

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Almere november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle goederen in huis. Van koffiezetapparaat t/m tassen: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Kort gezegd: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een product aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ASR Verzekeringen tot Ditzo: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies lopen op van €9 tot aan €10,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door zaken als type dekking, de financiële waarde van alle spullen, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Delta Lloyd dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (1300), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Almere)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Dankzij de polisvergelijker ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Allianz Woonhuisverzekering (EUG) of wat te denken van Klaverblad Opstalverzekering Royaal. Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Middels de tool vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die passen bij jouw wensenpakket. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 1300, 1301, 1302, 1303, 1305, 1309, 1311, 1312, 1313, 1314, 1315, 1316, 1317, 1318, 1319, 1320, 1321, 1322, 1323, 1324, 1325, 1326, 1327, 1328, 1329, 1331, 1332, 1333, 1334, 1335, 1336, 1338, 1339, 1341, 1343, 1349, 1351, 1352, 1353, 1354, 1355, 1356, 1357, 1358, 1359, 1361, 1362, 1363? Check nu op deze site alle aanbieders en kies de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Almere

 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Aegon Opstal Allrisk
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €13,50 bij SNS, Nationale Nederlanden of ASR Verzekeringen. Geholpen door een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Almere.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Meestal zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Almere staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: je gooit bier over het tapijt van de buurman maar tevens: je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Poort, Almere Hout, Almere Pampus.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn eigendommen op weg en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een spiegelreflexcamera + een rollator.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

F. Molenaar, Almere (november 2023)