Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Alkmaar

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Alkmaar (gemeente Alkmaar, Noord-Holland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. storm, brand, vandalisme, diefstal. Bijvoorbeeld bij Turien en Co, Ditzo of Lancyr. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan blender of wat te denken van schade aan keukenapparatuur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Alkmaar ontdek je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Reaal pakket en/of Klaverblad pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteAlkmaar
(Regio) nummer072 (+3172)
Aantal inwoners Alkmaar107615
Postcodegebieden1800
WijkenZuid
Plaatsen in de omgevingverzekering-Albrandswaard, inboedelverzekering-Alblasserdam, polis-Achtkarspelen, verzekeringspakket-Aalten, Aalsmeer en verzekeraar-Aalburg
inboedelverzekering-alkmaar

Inboedelverzekeringen vergelijken in Alkmaar juli 2024

Met een inboedelverzekering dek je alle spullen in je appartement. Van game consoles tot en met salontafel: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een item vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Lancyr tot en met HEMA: er is nogal wat keuze. Premies liggen gewoonlijk tussen €4,25 tot ruim €14. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Unigarant juli 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (1800), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Alkmaar)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is namelijk uniek. Geholpen door onze tool ontdek je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Klaverblad Verzekeringspakket Budget of juist ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid). Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Op basis daarvan beperk je je tot aanbieders die in lijn zijn met jouw wensenpakket. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 1800, 1801, 1802, 1810, 1811, 1812, 1813, 1814, 1815, 1816, 1817, 1821, 1822, 1823, 1824, 1825, 1826, 1827? Check nu met onze tool verzekeringsbedrijven en zoek de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Alkmaar

 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €11,75 bij ZLM, Klaverblad of Bruns ten Brink. Middels de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Alkmaar.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Adviseur: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met een reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Alkmaar biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren maar tevens: je stoot iemands notebook van tafel. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Zuid, Oudorp, Overdie, Est, Huiswaard, De Mare, Daalmeer/Koedijk, Centrum, Schermer, Graft-De Rijp.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn spullen on the go met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een tablet of sieraden.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

D. van den Broek, Alkmaar (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente