Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nes

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw woning in Nes (gemeente Ameland, Friesland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld water, bliksem, storm, vandalisme. Onder andere bij Aegon, De Goudse of nowGo. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan mixer en/of een defecte koelkast. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Nes bekijk je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Verzekeruzelf.nl pakket en ook Klaverblad pakket. Vul alle velden in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteAmeland
Regionummer0519 (+31519)
Bewoners Nes3611
Postcodes9163
BuurtschappenWijk
Plaatsen nabijverzekering-ballum, inboedelverzekering-hollum, polis-bornwird, verzekering-holwerd, verzekeringspakket-raard en foudgum
inboedelverzekering-nes

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nes juni 2022

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in je appartement. Van tafelbestek t/m jacks: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Aegon t/m ING: er valt veel te kiezen. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €7,75 en €14,75. De maandelijkse premie komt tot stand door factoren als het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over BLG wonen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (9163), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Nes)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elke case is namelijk uniek. Met behulp van de tool hierboven check je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Denk aan Delta Lloyd Combinatieverzekering of misschien Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan vind je verzekeraars die rijmen met jouw wensenpakket. Daarna kan je filteren op zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 9163? Vergelijk direct met onze tool verzekeringsmaatschappijen en check de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Nes

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €11,25 bij Europeesche, nowGo of Allianz. Aan de hand van de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Nes.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met een motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Nes vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst rode wijn over het tapijt van iemand en bijvoorbeeld: je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman. De meerwaarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Wijk 00.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn waardevolle items onderweg en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en viool.

‘Na negatieve ervaringen nu een prettige verzekering

X. van der Meer, Nes (juni 2022)