Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Albrandswaard

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Albrandswaard (gemeente Albrandswaard, Zuid-Holland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld inbraak, bliksem, storm, vandalisme. Bijvoorbeeld bij ASR Verzekeringen, EAG Assuradeuren of nowGo. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. haardroger of wat te denken van een defecte koelkast. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Albrandswaard bekijk je aan de hand van onze adviestool. Denk aan polissen van De Goudse pakket en/of Lancyr pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteAlbrandswaard
(Net) nummer010 (+3110)
Inwoners Albrandswaard24985
Postcodes3160
WijkenPoortugaal-Noord
Plaatsen in de omgevingverzekering-Alblasserdam, inboedelverzekering-Achtkarspelen, polis-Aalten, verzekeringspakket-Aalsmeer, Aalburg en verzekeraar-Aa en Hunze
inboedelverzekering-albrandswaard

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Albrandswaard mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in de woning. Van frituurpan tot ook huisdieren: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Stelregel: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een item aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ABN AMRO tot en met Interpolis: de keuze is enorm. De prijzen per maand fluctueren tussen de €8,75 tot aan €14,25. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, postcode, eigen risico, woonobject, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Generali pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (3160), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Albrandswaard)

De beste inboedelverzekering op maat

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is opzichzelfstaand. Met behulp van de vergelijker detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn ANWB Inboedelverzekering of wat te denken van Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget. Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Hierdoor zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw wensen. In de volgende stap selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3160, 3161, 3162? Bekijk nu aan de hand van onze module alle verzekeraars en check de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Albrandswaard

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • SNS Inboedel en opstal

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie is al snel zo’n €13,25 bij De Goudse, London Verzekeringen of ANWB. Dankzij deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Albrandswaard.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Albrandswaard vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders en bijvoorbeeld: je gooit wijn over de bank van een familielid. De meerwaarde van allrisk is zeer complete modules. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Poortugaal-Noord, Rhoon-Noord, Poortugaal-Zuid, Rhoon-Zuid, Buitengebied Albrandswaard, Portland, Rotterdam-Albrandswaard.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn bezittingen on the go en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een iPad & sieraden.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

N. van der Meulen, Albrandswaard (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente