Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Buren

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Buren (gemeente Ameland, Friesland)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. brand, diefstal, storm, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij Turien en Co, Ditzo of ING. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan (sport)kleding of wat te denken van schade aan sieraden. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Buren achterhaal je aan de hand van onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. ABN AMRO pakket en ook Delta Lloyd pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteAmeland
(Net) nummer0519 (+31519)
Bewoners Buren3611
Postcodegebied9164
WijkenWijk
Naburige plaatsenverzekering-nes, inboedelverzekering-ballum, polis-hollum, verzekering-waaxens, verzekeringspakket-bornwird en raard
inboedelverzekering-buren

Inboedelverzekeringen vergelijken in Buren december 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in de woning. Van levensmiddelen tot ook haarföhn: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra iets aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Reaal tot HEMA: er is nogal wat keuze. Premies fluctueren tussen de €8,75 tot wel €14,25. De premie kent zijn oorsprong in factoren als type dekking, waarde inboedel, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, soort huis, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Bovag dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (9164), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Buren)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Geholpen door de tool hierboven check je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Bovag Thuispakket (Allrisk) of Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet. Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Middels de tool kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw wensenpakket. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9164? Bekijk zelf via internet alle verzekeraars en selecteer de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Buren

 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €10,75 bij Generali, Independer of ANWB. Via enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Buren.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met een autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de assuradeur kan je het type dekking kiezen. Meestal kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Buren biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: jij maakt krassen op de auto van de buurman of: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman. Het gemak van allrisk is een ruime dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Wijk 00.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn eigendommen op pad en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een laptop of kleding.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

Dhr. Groen, Buren (december 2021)