Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Valthermond

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Valthermond (gemeente Borger-Odoorn, Drenthe)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als vandalisme, inbraak, water, storm. Bij partijen als Centraal Beheer, Verzekeruzelf.nl of Independer. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. mobiele telefoons of een kapotte laptop. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Valthermond sluit je af met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van SNS pakket en/of Ditzo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Regionummer0599 (+31599)
Aantal inwoners Valthermond25371
Postcodes7876
WijkenBorger
Plaatsen in de buurtverzekering-exloo, inboedelverzekering-odoornerveen, polis-odoorn, verzekering-oosterhesselen, verzekeringspakket-valthe en klijndijk
inboedelverzekering-valthermond

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Valthermond juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van verlichtingsornamenten t/m relaxfauteuil: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Aegon tot ook Europeesche: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies variëren van €8,75 tot ruim €16,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, postcode, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Verzekeruzelf.nl dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (7876), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Valthermond)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is verschillend. Aan de hand van onze tool vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn ZLM Opstalverzekering of wat te denken van Lancyr Woonhuisverzekering. Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw behoeftes. Daarna kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 7876? Bekijk zelf aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en selecteer de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Valthermond

 • ANWB Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel goedkoop verzekeren? De maandprijs bedraagt soms wel €7,00 bij HEMA, London Verzekeringen of BLG wonen. Geholpen door deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Valthermond.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met een brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. In de regel zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Valthermond vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit bier over de bank van de buurman en ook: je morst een glas cola over de bank van de buurman. Het pluspunt van allrisk is een complete dekking. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn spullen op pad met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een laptop of sieraden.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

R. van Beek, Valthermond (juli 2024)